2create’s Socialgrammy VOL.1: STAVBY, PEXESÁ A OBRIE FĽAŠE
2create’s Socialgrammy VOL.1: STAVBY, PEXESÁ A OBRIE FĽAŠE

Poznáš ten pocit, keď sa ti niečo podarí a máš chuť to vykričať do celého sveta? Poznáš.

Môžeš sa vôbec z niečoho úprimne tešiť, ak to verejne nezdieľaš a nevrátia sa ti lajky a srdiečka? NEMÔŽEŠ.

Jeden múdry týpek raz povedal, že “šťastie je reálne len vtedy, keď je zdieľané.” Dovolíme si to trocha poupraviť: Šťastie je reálne len vtedy, keď tvoje posty zdieľajú. Preto sme rozhodli, že s vami budeme na pravidelnej báze šérovať to najlepšie, čo sme z našich hláv premiestnili na sociálne siete. Let’s go! 

1. Daikin - Pexeso
Live video je jedným z našich favorite formátov. Je to úprimné, kreatívne sa môžeme utrhnúť z reťaze a Facebook to sám pushuje medzi ľudí. Pre jedného z najväčších svetových výrobcov klimatizácií Daikin sme pripravili ďalšiu časť pexesa s fajnovými výhrami. Pridajte k tomu potetovaného grafika, ktorého žrebovanie zjavne baví, a recept na úspech je na svete!

 

2. Miller - Pivo v životnej veľkosti
Instagram je pre nás kreatívnym pieskoviskom. Jeho funkcionality a formáty nám dávajú toľko slobody, že až si hmkáme Star Spangled Banner. Náš klient Miller, prémiová značka piva z krajiny, ktorej hymnu sme spomenuli v predchádzajúcej vete, sa Instagramu neštíti. Jednoduchý, ale zaujímavý koncept piva v životnej veľkosti v tvojom smartfóne slávil úspech.

3. Dve Sýpky – Videá zo stavby
Povieš si - čo môže byť na stavbe tak hip a art, aby to bolo Instagram worthy? No to, čo vnútorné oko šikovného fotografa a socialistky uvidí! Pre Dve Sýpky, nádherný projekt bývania v Jarovciach, sme na Instagram pripravili pár videí zo stavby - a to trocha netradičným spôsobom. Minimalisticky, umelecky, pekne.

 

4. FOA - Hra v IG storkách
Don’t get me started on storky! Tooooooooľko vecí, čo sa dá pomocou nich vymyslieť, nemá vo svojom portfólku ani Da Vinci. Aj keď vo svojej podstate nám pomáhajú byť autentickými a in-the-moment, dajú sa využiť aj interaktívne - napríklad na takého mini-hry, ktoré zvyšujú engagement, zabávajú a približujú užívateľa k značke.

 

 

To je vše, pšátelé! Vidíme sa čoskoro.