2create’s Socialgrammy VOL.2
2create’s Socialgrammy VOL.2

Vraj dvojka nikdy nie je lepšia ako jednotka. To platí možno o filmoch, ale nie o SOCIALGRAMMY. Tu sa s každým ďalším „vol.” pokúsime tromfnúť ten predošlý. Očakávať môžeš len neočakávané a vidieť uvidíš len to, čo si ťa už zrejme aj tak na sociálnych sieťach našlo. 😉 Ak, samozrejme, vieš, čo je dobré pivo, tlačíš revolučné výročky alebo sa rád nacukruješ napríklad šálkou horúcej čokolády. Vtedy máme na teba zaručene zacielené!
Ale aby sme si tu len tak naprázdno neflexili, poď sa pozrieť na to, z čoho sa tentokrát nám, našim klientom a našim fanúšikom rozbúchali nielen facebookové a instagramové srdiečka. :)

1. Typografia plus: výročky v prirodzenom prostredí

Ak fotiť referencie pre klienta, tak poriadne tematicky v ich prirodzenom prostredí! Aj keby to malo znamenať, že sa musíš hrabať v koši alebo ležať pri hlavnom ťahu na zemi pred benzínkou. Aspoň pochopíš, že život socialistu sa nedeje len v  „pohodlí onlinu”, ale naopak, tie najfajnovejšie veci majú častokrát pôvod v teréne. A keď k tomu dostaneš aj kombo v podobe super fotografa a grafika v jednom, tak máš takmer vyhraté. Ako bonus to potom zabalíte do šikovného formátu videa a poriadny Facebook výtlak je na svete. Tak nejak, ako v prípade týchto výročiek pre nášho klienta, Typografia plus, ktorý poTLAČÍ aj nepotlačiteľné. 

2. Stella Artois: vystúpenie z feedu

So Stella Artois sme doslova a dopiva vystúpili z feedu a vyzvali sme ľudí nech idú radšej na jedno (alebo aj dve) offlinové. 🍺 V histórii onlinu tak nastal jedinečný a neopakovateľný moment, kedy sám socialista, v záujme dobrého piva, vyháňaľ ľudí z Facebooku. Ešte predtým, ako odišli, nám ale stihli dať lajk!

3. Mondieu: z Bielej noci biela čokoláda

Poznáš to, keď príde príležitosť, tak sa jej treba okamžite chopiť, lebo sa nemusí (tak skoro) opakovať. To platí dvojnásobne o čelindžoch, medzinárodnych dňoch a eventoch! Preto, dobrá rada do social života: maj oči, uši vždy otvorené a kreativitu vždy pripravenú, aby sa ti podarilo, napríklad takto, vyčarovať z Bielej noci v Bratislave bielu čokoládu v Mondieu. A keď poriadne zaostríš na oblohu, tak ťa čaká od grafika prekvapko.
Pomôcka: nie sú hviezdičky ako hviezdičky, tie naše tvoria Mondieu kávové lyžičky! 

4. Staropramen: 5-týždňová Fejsbuk súťaž

Naša social(istická) kolegyňa je nevyčerpateľný „receptář prima nápadů”. Tentokrát prišla s receptom na to, ako v rámci dní pražského piva, počas 5-tich týždňov, odprezentovať 20 prevádzok so špeciálnou akciou (1 + 1 runda zadarmo). A to tak, aby to zaručene nikto neprehliadol, a aby sa zaručene nikto nenudil. Lebo veď pivo vo dvojici je jednoducho všetko toto a  súťaže na Facebooku sú toto 🔝. Okrúhlu 150-iatku nášho klienta Staropramen sme tak oslávili ako sa patrí - vo veľkom! Rozdávali sa lajky, zdieľania, komentáre a za odmenu celé kartóny poriadneho piva, kvôli ktorým si sa proste musel do súťaže zapojiť.