Last christmas i gave you my (he)art: Výber catchy vianočných prácičiek
Last christmas i gave you my (he)art: Výber catchy vianočných prácičiek

Máme tu nový rok. V rádiách už nehrajú Wham, nespieva George Michael, neznejú vianočné odrhovačky. To ale neznamená, že sa nemôžeme obzrieť za predvianočným obdobím. Bolo síce ako vždy hektické, ale stálo za námahu. Posúďte sami, tu je zopár našich vianočných prácičiek.

Advent-ure story

Jednoduchý nápad, veľmi pekná art direction, nenásilné použitie produktu – a na svete je takáto vydarená advent story. Ako dobre, že máme v portfóliu pivné značky! Lepšie než zapáliť 4 sviečky je otvoriť 4 fľašky Millera.
 

 

Vianočné pohľadnice

Aj v prípade vyslovene „printového“ klienta, akým je Typografia plus, sa nám podarilo prepojiť offline s onlineom. Presnejšie – online priestor a hlavne online humor sme využili na to, aby sme oživili tradičné offline pohľadnice. A zafungovalo to dokonale.
 

 

Vianočné stromčeky...

...musia byť, to je jasné. My sme si ale povedali, že sa s nimi pekne vyhráme. Jeden sme dokonca vytvorili z obyčajného schodiska. Nielenže dobre vyzerá, ale nesie v sebe aj nevtieravé hardsellové posolstvo. Pozrite si naše najkrajšie stromčeky pre Dve sýpky, Polianky, Typografiu či Sanagro. 

 

Vianočné fotečky

Bez nich sa to nezaobíde, ale zaobíde sa to, našťastie, bez tých fádnych z fotobanky. Samozrejme, len ak máte vlastné produkčné štúdio. Potom viete nafotiť pre svojich klientov aj takéto pekné a hlavne originálne obrázky „in da house“.

 

Pivné PF-ko

A keď sme už pri tej vlastnej produkcii, z tej vzišlo aj toto chutné videjko. Zrodilo sa tak trochu náhodou na našej vianočnej párty. Priznávame, že pri jeho kreovaní padol aj nejeden Staropramen. No ale čím iným by sme si pripili na ďalší úspešný rok?

 

Viac ako PF-ko :-)

Namiesto ňu-ňu chrumkavých PF-iek o tom, akí sme úžasní, radšej pomáhame. V spolupráci s neziskovkou Maják sme preto spustili charitatívny projekt na podporu handicapovaných hluchoslepých umelcov. Pozrite si video a budete v obraze.