O tom, prečo urobiť zo svojich zamestnancov influencerov vašej značky
O tom, prečo urobiť zo svojich zamestnancov influencerov vašej značky

LinkedIn. Niektorí sa mu oblúkom vyhýbajú a mnohí nevedia, čo všetko sa pomocou neho dá dosiahnuť. Možno vás teraz prekvapíme, možno nie, no na Slovensku túto sociálnu sieť využíva takmer 600-tisíc používateľov (btw, na Facebooku je to 2 a pol milióna). A to nie je na náš mini trh vôbec málo. Medzi používateľmi našťastie nenachádzame len čerstvých absolventov, ale aj ostrieľaných fachmanov v produktívnom veku z oboru z väčších miest, čiže má skutočne zmysel sa na tejto sociálnej sieti vyskytovať, nech už je vaším cieľom hirovanie nových ľudí, budovanie imidžu alebo hľadanie si zamestnania. 
Aby sme to zhrnuli – LinkedIn v sebe skrýva nevyužitý potenciál, ktorý využíva máloktorý zamestnávateľ. Ako ho naplno využiť a prečo to robiť? 🤔 LinkedIn je stále dôležitejším nástrojom pri hiringových kampaniach, preto je dôležité vryť sa do vedomia potenciálnym uchádzačom o prácu v našej spoločnosti.

LINKEDIN WORKSHOP

Aby sme vedeli zvýšiť kredit firmy v očiach verejnosti, realizujeme LinkedIn workshopy. Na nich naučíme vašich zamestnancov, ako sa stať influencermi vašej značky, a to maximálne prirodzeným a intuitívnym spôsobom. Vám to v konečnom dôsledku prinesie imidž atraktívneho, cool zamestnávateľa, nižšie náklady na nábor nových zamestnancov a nižšiu fluktuáciu. 😎

Ako taký LinkedIn workshop vyzerá v praxi? Workshop pre vašich zamestnancov je rozdelený do 3 efektívnych krokov:

  1. Zoznámenie s LinkedInom – pretože chápeme, že nie každý má túto sociálnu sieť zmáknutú
  2. Ako na vlastný obsah – praktické ukážky napasované na konkrétneho klienta, tipy, triky a hacky, ako na to
  3. Interaktívna časť – ktorou je popretkávaný celý workshop, aby to nebolo len o teoretických informáciách


Po dobu 2 – 3 hodín spoločne spoznávame možnosti LinkedInu, čomu predchádza naše analyzovanie a vyhodnotenie vášho segmentu na trhu.

 

VYUŽITE POTENCIÁL

Chcete sa aj vy pridať k našim klientom, ktorí už vedia, ako využiť potenciál LinkedInu? 💪 Staňte sa zamestnávateľom, o ktorom budú zamestnanci dobrovoľne a sami od seba zdieľať lichotivé info. Napíšte nám a my vám povieme, ako na to. 📩

Na jednom z našich LinkedIn workshopov u nášho dlhoročného klienta Daikin