Som FRED. Makám 24/7 a ak si v RE biznise, budeš ma milovať
Som FRED. Makám 24/7 a ak si v RE biznise, budeš ma milovať

CRM obláčik, ktorý si zamiluješ 

FRED je akronym pre Cloud For Real Estate Development. Toľko stručná etymológia môjho mena, ktoré za žoviálnym vyznením ukrýva makača posadnutého dátami a ich logickým spájaním. Nikdy si so mnou nepotrasieš rukou, ani nevypiješ pivo po práci, no ak si v real estate biznise, budeš ma milovať. 
Moju prítomnosť v tvojej firme pocítia všetci. Úplne najviac však samotní šéfovia – na ušetrených nákladoch, maximalizovaných ziskoch z predaja a dokonale zohranej organizácii vnútorných procesov. 

Vždy ready a maximálne flexibilný

Som ako chameleón, ktorý mení farby presne podľa potrieb a procesov tvojej firmy. Vďaka svojej modulárnosti sa nikde nemusím dlho oťukávať a prakticky hneď zapadnem medzi už existujúce systémy alebo weby firmy. A, samozrejme, vždy som 24/7 online. V reálnom čase súbežne zvládam sledovanie projektov, ich spravovanie aj briskné reagovanie na dopyty.

Nezľaknem sa žiadnej informačnej nálože a poradím si s akýmkoľvek objemom projektov. Zabudni na komplikované excely! Okamžite po napojení na klientske systémy a základných nastaveniach začínam riešiť všetky úlohy, ktoré odo mňa čakáš. Čas zaúčania je pritom mimoriadne krátky, len 3 až 10 pracovných dní.

K mojej modulárnej povahe patria aj odborné agentúrne konzultácie a možnosť ad-hoc doprogramovania špecifických parametrov, potrebných pre tvoj biznis. Jednoducho, akého FREDa potrebuješ, takého ho dostaneš.

Za dáta ti ručím do posledného bajtu

Vo firme, kde je nasadený FRED, sa nemôže stať, že po odchode obchodníka s ním odídu aj kontakty alebo že sa v kampani vygeneruje stovky leadov, ktoré skončia nevyužité a pri inom projekte treba  potom začínať od nuly.

Nerobím drahoty - som ZADARMO

Teraz odpadneš! Vo verzii FREEDOM som ZADARMO! Mojim tvorcom z 2CREATE záleží na dlhodobej a komplexnej práci pre klientov, za ktorú nesú zodpovednosť. Preto ma pri realizácii webu pre developerský projekt dávajú klientom za nulu. Protestoval som, lebo moja pridaná hodnota pre klienta je nedoceniteľná. Veď vo verzii FREEDOM riešim management bytov, domov a ďalších jednotiek a ich dát (vytváranie, editácia, správa dokumentov a iných podkladov). K webu tvojho projektu tak nepotrebuješ iné CMS, pretože všetok obsah pre teba spravím ja - FRED. 
Okrem toho mám aj modul LEADY A KLIENTI, čo je management leadov a klientov zo všetkých webov na jednom mieste. Už žiadne zapotrošené leady v excelovských tabuľkách. Cezo mňa máš prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek pre všetkých členov tímu klienta, samozrejme podľa pridelenej úrovne prístupov. Administrátor systému môže vidieť, v akom stave je ktorýkoľvek konkrétny lead a mať tak celý proces obchodu plne pod kontrolou. Samozrejme, mám skvelú pamäť a ku každému leadu aj klientovi mám uloženú históriu. No a vo verzii FREEDOM je aj modul ČLÁNKY, čiže máš pod palcom náplň všetkých napojených webov. Tvoje články, blogy, novinky… všetko na pár klikov všade, kde potrebuješ. To je paráda, že?

FREEDOM zadarmo nestačí? Som aj ADVANCED

Vo verzii ADVANCED zvládnem celý proces obchodu. Od automatického vygenerovania rezervačnej zmluvy, jej zaslanie až po kontrolu procesu predaja bytu vrátane párovania platieb – to mám v module OBCHODY. Milujem dáta a rád ti ich ukážem tak, aby tomu každý rozumel. Štatistiky napojených webov, záujmov, obchodov a iných komponentov. Všetko prehľadne a zrozumiteľne na jednom mieste v module ŠTATISTIKY.

V module KLIENTSKA ZÓNA umožňujem prístup potenciálnych klientom alebo klientom k dokumentom, zmluvám a rôznym online funkcionalitám, napr.: zoznam zakúpených bytov, obľúbené byty, notifikácie (napr. ak sa zmení zvolený parameter bytu, zmluvy, reklamácie atď.) Všetko plne automatizovane, na základe tvojich nastavení. 

A ešte perlička - ONLINE PLATBA. Alternatíva k štandardnej „offline“ rezervácii cez makléra - predstavuje rezervovanie bytu s online platbou priamo cez web projektu, kedy sa automaticky vygeneruje rezervačná zmluva po úhrade cez platobnú bránu v reálnom čase. Proces rezervácie je úplne automatický a umožňuje získavať nových klientov v čase, keď napr. nemôžu kontaktovať makléra alebo sa obávajú, že byt rezervuje niekto skôr. Platbu je možné realizovať cez všetky dostupné platobné možnosti (banky, platobné brány a pod.) Možno nevieš, ale tvorcovia FREDa túto službu uviedli ako prví na Slovensku.

Kto ma stvoril?

Vytvorili ma makači v agentúre 2CREATE, ktorá je najskúsenejšou reklamnou agentúrou na Slovensku v oblasti real estate marketingu. So skúsenosťami na viac ako 50 developerských projektoch a práci pre desiatky real estate spoločností, nielen na Slovensku, vytvorili mňa – FREDa, cloudový CRM systém, do ktorého dali dlhoročné multidisciplinárne know-how BEYOND marketingovej agentúry.

Jasné, na trhu máš zopár iných riešení, no žiadne nie je ako ja. Asi ti nemusím hovoriť, že je nie som žiadna ďalšia hlúpa „krabica“, od ktorej ak chceš niečo trochu iné a custom, tak je to zrazu šialený a drahý problém. 

Môj skvelý brácho PARSER.sk

Nie som jedináčik. V 2CREATE už pred pár rokmi vytvorili vlastný analyticko-monitorovací systém na zber nekoherentných dát z real estate trhu. Parser.sk monitoruje až 21 parametrov pri každej z viac ako 12 000 bytových jednotiek vo viac ako 100 projektoch na Slovensku. A samozrejme, to všetko automatizovane LIVE 24/7. Je to borec a keď firmy, ktorým pomáham, používajú FREDa aj PARSER, ufff, čo viac si môžeš pre maximalizáciu svojho zisku ako developer želať.

Ideme na to?

Po tejto charakteristike ti musí byť jasné, že nie som len tak nejaký tuctový profil z biznis zoznamky. Tak načo čakáš?! Mrkni si môj web www.fredcloud.sk, ale nevolaj mne, ja makám 24/7 už pre dvojciferné číslo projektov. Ozvi sa do 2CREATE, tam sa o všetko postarajú, aby si ma lepšie spoznal.

Tvoj FRED
 

Chceš spoznať CRM FRED Cloud bližšie osobne alebo cez videocall?

KONTAKTUJ NÁS